Udtalelser fra forældre

"Meget omsorgsfuld. Man kan mærke, at hun vil børnene det bedste og er meget varm og imødekommende, meget nem at tale med og kan finde løsninger sammen".

-Daisy & Nikolaj, forældre til Max


"Pia er så sød og utrolig god med børnene. Hun er professionel og man kan godt mærke, at hun elsker sit job. Fra første gang vi kom forbi, var vores datter så tryg i hendes arme og hun har aldrig grædt, når vi har skulle vinke farvel".

-Linnea & Emil, forældre til Silke


"Min søn Karl-William har tidligere haft nogle traumatiske oplevelser med omsorgssvigt fra en vuggestue, som resulterede i, at han fik en form for anfald og stress, så vuggestuen flere gange ringede 112. Det var meget hårdt for både Karl-William og os som forældre. Vi blev herefter tilbudt, at vores søn kunne få plads hos Pia. Hun har stor erfaring med børn og også en sundhedsfaglig viden bag og hun kunne håndtere vores søn, også i tilfælde af, at han skulle få endnu et anfald. Vores søn starter herefter et nyt kapitel i sit liv, hvor han møder Pia, som er fuld af empati, er omsorgsfuld, kærlig, smilende og med positiv pædagogisk tilgang. Pia har skabt en stor udvikling i vores søns liv, og hun har plantet en grundsten til at tro og stole på andre voksne mennesker igen.

Pia vurderer hvert barns individuelle behov for at få den bedste udvikling. Pia har hjertet på rette sted og har en særlig evne til at mærke andre og støtte med personlig omsorg. Pia er med sin favnende måde med til at skabe tryghed, indre ro og varme.

Jeg er som mor taknemmelig for Pia, hvor min søn stortrives til daglig og er blomstret op. Du er vores engel og jeg kan ikke finde bedre sted end hos dig."

- Monika & Kim, forældre til Karl-William


"Pias hjertevarme for vores piger betyder ubeskriveligt meget. Børnene indgår som en del af Pias familie og man mærker tydeligt, hvor passioneret Pia er omkring at skabe gode familiære rammer. Pia er utrolig kærlig og omsorgsfuld og det kan i dén grad mærkes på vores piger. De elsker deres dagligdag her og løber hver eneste morgen i favnen på Pia, som var det et nært familiemedlem. Pia er ærlig og ligefrem i samarbejdet omkring børnene og giver gerne indspark til, hvordan man som forældre bedst støtter sine børn i deres udvikling. I modsætning til hvad vi har oplevet andre steder, mærker man virkelig hvor meget Pia elsker sit job. Man bliver altid mødt med smil og et engagement for at give børnene en god og indholdsrig dag. Vi er enormt taknemmelige for at have vores piger hos Pia og kan varmt anbefale hende."

- Mathilde & Kim, forældre til Emily og Sia


"Vores datter Maja Sofie startede hos Pia, da Maja kun var 9 måneder gammel. Det tog derfor lidt tid før Maja følte sig tryg ved at være væk fra mor og far. Pia var i den tid (og er stadig) meget omsorgsfuld og gav Maja alt den tid og alle de krammere som Maja havde brug for. Pia gjorde også os som forældre trygge ved at sende billeder og beskeder i løbet af dagen for at vise og fortælle hvordan Maja havde det. Maja elsker at tilbringe dagene hos Pia og har sine helt egne morgen-putte-rutiner med Pia som gør, at dagen kan starte i Majas tempo. Vi kan se at Maja også lærer nye ting i sin dagligdag hos Pia. Både Pia og de andre børn er gode til at give kys og krammere og der er plads og tid til alle".

- Kristine & Anders, forældre til Maja Sofie


"Pia åbner døren med smil og åbne arme hver eneste morgen og med kram/kindkys HVER DAG. Har vores datter været lidt trist eller træt, skruer Pia lige ekstra op for omsorg, kærlighed og nærvær. Pia gør meget ud af at forældrekontakten er i top og har mor/far en dårlig start sender Pia gerne lige ekstra billede af ens guld. Vi er så glade for den måde Pia indvirker på vores barn og den måde hun har taget hende til sig. Pias familie indgår i ligningen og det er bare fantastisk at hendes store børn åbner armene for "babyerne" - de små børn. Pias mand Martin er ligeledes virkelig fantastisk til at møde barnet med kram, at sidde på skødet mens det vågner efter lur eller leg, så står han altid klar. Skulle vi have et barn mere ville vi klart vælge Pia som vores dagplejemor - der er en grund til at hun bliver kaldt "Pia-mor". Hos Pia får man en feriekalender for 1 år frem og det er mega fedt og overskueligt.

Pia, du er guld, omsorgsfuld, fantastisk personlighed, smilende og meget latterfyldt. Kritik er svært at finde MEN det må være at vores barn løber ind i stuen igen når vi kommer for at hente:) .

- Janni & Jan, forældre til Mia


"Vores lille Otto løber glædeligt ind til Pia hver morgen, når han skal i dagpleje. Han bliver fyldt op med omsorg og kærlighed hver evig eneste dag.

Otto er ikke alene tryg og glad for Pia - men for hele hendes familie. Pia og hendes familie lukker børnene ind i deres familie og Otto giver hver dag alle børn og voksne i hjemmet en stor krammer, inden han skal hjem - og glæder sig til at skulle afsted igen dagen efter.

Derfor kan vi varmt anbefale Pia som dagplejemor. Hun giver børnene lige det, de har brug for".

- Katja og Mathias, forældre til Otto